Kruiden Ricotta met spek dip

Kruiden Ricotta met spek

  • Lekker hartig
  • Grote groep
  • Ik heb wel een kwartiertje

Ingrediënten

  • 6 plakjes onbijtspek, krokant uitgebakken
  • Blokje fetakaas (150 tot 200 gram)
  • 1 el verse basilicum, fijn gesneden
  • 1el verse peterselie
  • 1el citroensap
  • 125g ricotta
  • Peper en zout
  • Lay’s Bugles Nacho Cheese

Voorbereiding

  • Bak de plakjes ontbijtspek bruin en krokant in een droge koekenpan op medium vuur.
  • Laat uitlekken op bakpapier.
  • Voeg basilicum, peterselie en citroensap toe aan de ricotta en breng op smaak met peper en zout.
  • Verkruimel het ontbijtspek zo fijn mogelijk en meng dit door de ricotta.
  • Serveer deze heerlijke dipsaus met Lay’s Bugles Nacho Cheese!